Barion Pixel

Hívj minket:

06 70 384 7531

Írj nekünk:

peti@puretonemusic.hu

Gyere el hozzánk:

1117 Budapest, Budafoki út 111-113

Hangfürdő - Fekecs Ákos

Rohanó világunkban fontos dolog rendszeresen megtalálni belső békénket, megfigyelni gondolatainkat, és időt szentelni magunkra, hogy aztán a mindennapokban fókuszáltan és higgadtan tudjunk cselekedni, megfigyelni, szemlélődni, és harmóniában élni környezetünkkel.

Nagy szeretettel várjuk a kikapcsolódni vágyókat Fekecs Ákos 60 perces hangfürdőjére, melyben kristály és fém hangtálak, handpanek, nyelves dobok és szélcsengők dallamai vezetik mély relaxációba a hallgatókat.

Kényelmesen elhelyezkedhetsz babzsákokon, vagy lefekhetsz jógamatracokon egy takaróval, és más dolgod nincs, mint hallgatni és érezni a kellemes, gyógyító rezgéseket.

Amit tudnod kell jelentkezés előtt:

Időtartam: 1 óra

Létszám: 20 fő

Jegyár: 9000 Ft

Az aktuális eseményekről Ákos honlapján tudtok tájékozódni. Jelentkezés: fekecsakos@gmail.com

Meditatív Handpankoncert - Heidi Albert

Merüljetek el a handpan lágy dallamaiban Heidi Albert 528 Hz-es meditatív handpankoncertjén/ hangutazásán. Ti csak helyezkedjetek el kényelmesen, mi biztosítunk mindent, ami a feltöltődésetekhez szükséges.

„Az első hangutazásom alkalmával Pável Norbi barátom varázsolt el gyönyörű kompozícióival. A résztvevőkkel kényelmesen elfeküdtünk, betakaróztunk, becsuktuk a szemünket, teljesen ellazítottuk a testünket, így a külvilágot és az érzékszerveket teljesen kikapcsolva tudtunk a belső világunkra koncentrálni. 

A dallamok engem teljesen elvittek, ebben a sötétségben elindultam egy másik létezésbe, ahol béke, szeretet és emelkedett érzelmek kísértek utamon. A hangutazásból felocsúdva csak úgy pezsgett a vérem, tele voltam energiával – pontosan nem is tudom, mi történt, elvesztettem az időérzékem is. Nagy hatással volt rám, a meditatív koncertjeimmel egy hasonló élményt szeretnék az embereknek átadni, ez motivál.”

Időtartam: 1 óra

Létszám: 20 fő

Időpontok hamarosan…

Handpankoncert ütőhangszerekkel - Bognár Péter és Erdősi-Bóta Bence

Bognár Péter 2014 óta foglalkozik handpanekkel, elsősorban mint hangszerkészítő a MAG Instruments társalapítójaként, illetve a Pure Tone Handpan School, Magyarország első handpan iskolájának oktatójaként. Ennek az utazásnak a része a saját zenei stílusának formálása, mely az évek alatt autodidakta módon elsajátított tudás és az intuitív alkotás egyvelege. 

Ezt a fajta szabad zenei alkotást teszi lehetővé a 3-4 tudatosan összeválogatott handpanből álló szett, melyen sokszínű, változatos hangulatok jeleníthetőek meg. Stílusát inkább a fülbemászó témák, pörgős ritmusok, és a hangszerből kihozható technikák felfedezése jellemzi, időnként lassabb, meditatívabb részekkel kiegészítve.

Péterre nagyon nagy hatással van a közel-keleti/indiai tradicionális zenék hangulata, hangszereinek technikai és hangzásbeli elemei. Bár a fő hangszere a handpan, mellette kísérletezik a frame drum, tabla, és egyéb hangszerek tanulásával, azok technikai és elméleti elemeinek handpanre való átültetésével.

Erdősi-Bóta Bence 2017 óta képzi magát különböző hangszereken, melyek egy igazán széles és változatos eszköztárat biztosítanak számára, mind a hangutazások, szóló koncertek és hangszeres kíséretet igénylő zenei eseményeken. Többek közt játszik udun, calabashon, frame drumon, dohollán, handpanen, csörgőkön és sok más ritmus és hangkeltőeszközön.

Bence sok zenei stílusban otthon érzi magát, de leginkább az olyan közel-keleti és fúziós zenék állnak közel hozzá, melyek hosszú és komplex  matematikai alapokon nyugvó, olykor páratlan ritmus ciklusok, mély és tartalmas akkordok és és világzenei hangulatok mentén fejezik ki mondanivalójukat. 

Időtartam: 1 óra

Létszám: 20-25 fő

Normál Jegyár: 5000 Ft

Támogatói Jegyár: 9000 Ft