Barion Pixel

Hívj minket:

06 70 384 7531

Írj nekünk:

peti@puretonemusic.hu

Gyere el hozzánk:

1117 Budapest, Budafoki út 111-113

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

LARIMAR ünnepi koncert – A FÉNY SZÜLETÉSE

2022.12.27. @ 19:00 21:00

Leírás:

A Larimar zenéje egy olyan felfedező út, amely során feledésbe merült világainkra nyitunk újra kaput. Bejárva azok mélységeit és magasságait, valódiságunkra emlékezünk. A hétköznapok forgatagában élve könnyen megesik, hogy figyelmen kívűl hagyjuk lényegiségünket amire valójában minden pillanatban vágyunk. Tárgyakra, fogalmakra vetítjük, megpróbálva ezzel elválasztani magunktól.

A zene segítségével levágjuk a kerülőutakat és közvetlenül a megérkezés állapotában időzünk. A hallgatóság inspiráló jelenléte és a zenészek közösen hozzák létre a pillanatban megszülető, harmóniákat, dallamokat. Együtt vetjük bele magunkat az ismeretlenbe. De az igazi varázslat ott kezdődik ahol a jelenségek önmagukat jelentik, így méginkább a jelenségekben élő jelent tapasztaljuk ahol a megnevezések súlytalanná válnak. Fontos, hogy mi zenészek ugyanúgy átélői vagyunk az útazásnak mint a hallgatóság.

Zenénk jellegzetessége, hogy az előre megírt részeken kívül nagy hangsúlyt fektetünk a spontaneitásra az ott megszülető dallamívekre és azok irányára. Az érzésék skáláját bejárva utazunk.

A hegedű (Vértes Kornél) effect pedálokkal kiegészülve a háttérben úszó Klaszter harmóniákat játszva olykor kiemelkedve kerül előtérbe majd visszaolvadva, kíséretként van jelen a szólisztikus ének (Fodor Réka) és trombita (Vértes Marcell) játéka közben.

Halgass bele a Larimar felvételeibe!

Időpont:

2022. december 27. kedd 19:00 – 21:00

Helyszín:

KIT klub Budapest

1067 Budapest, Eötvös u. 19

További részletek:

Időtartam: 2 óra
Létszám: 50 fő

A koncertre csak elővételben lehet belépőjegyet vásárolni, a helyszínen nem végzünk jegyárusítást. A helyszíni beengedés során a vásárló nevét ellenőrizzük. Köszönjük a megértést!

Belépő ára:

7.500 Ft